Hülye Hírek

Közlekedési kultúra

Megtámadták a mentőautót vezető sofőrt, majd kiszúrták a jármű mindegyik kerekét Szigethalmon.

"A mentősök Szigethalmon, a Petőfi Sándor utcában kerestek egy címet, amikor mögéjük került egy kocsi. Az autóban hárman ültek, dudálni, kiabálni, villogni kezdtek mondván, nem tudnak tőlük haladni, és mert szerintük nem az út közepén kéne menniük.

A kocsiban ülőknek elfogyott a türelmük, a mentőautó elé vágtak, majd félreálltak a padkán. Kiszálltak az autóból, egyikük benyúlt a másik jármű ablakán, és többször megütötte az egyik mentőst. A mentőautóban három beteg is volt. A helyszínre érkezett rendőrök mindhárom férfit előállították. A mentősök ezután hazaszállították betegeiket.


Miután ellátták a feladatukat, a szigetszentmiklósi rendőrkapitányságra mentek, ahol felvették a jegyzőkönyvet az esetről. Amíg bent tartózkodtak, addig ismeretlenek megrongálták szolgálati kocsijukat: az autó összes kerekét kiszúrták."

Persze a ruszkik erre is tudják a megoldást (:

via: http://index.hu/bulvar/2009/04/28/mentosre_tamadtak_szigethalmon/


hateznemigaz 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyehirek.blog.hu/api/trackback/id/tr652181970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása