Hülye Hírek

Szatír


 

"Közerkölcs megsértéséért tartóztatták le azt az 53 éves amerikai állampolgárt, aki Renton egyik forgalmas sugárútján szexuális perverziókkal molesztálta a járókelőket. Meztelenre vetkőzött, és az út szélén, egyik kezében vibrátorral önkielégítésbe kezdett. 

David Alonzo Brown nem zavartatta magát a járókelők miatt, sokan pedig jót vidultak az ingyen cirkuszon. Egy 12 éves kislány anyukája azonban nem találta viccesnek a jelenetet, hívta a rendőrséget.

A helyszínre kiszálló rendfenntartók a férfit egy 30 centiméteres vibrátorral a kezében érték tetten. Ezenkívül más szexuális segédeszközt is találtak a férfi mellett, egy tubus síkosítót és női fehérneműket.

A rendőrség a közeli rendőrőrsre szállította a férfit. A kihallgatás során beismerte, hogy drogot fogyasztott, ugyanakkor nem értette, hol hibázott: „Nem értem hozzá egyetlen gyermekhez sem, nem erőszakoltam meg senkit. Egyedül szoktam dolgokat csinálni. Szeretem az embereket”.

Mint kiderült, a férfi hajléktalan, és volt már dolga a rendőrséggel. Ezúttal százezer dollár óvadékot állapítottak meg esetében, amennyiben nem sikerül kifizetnie az összeget, börtönben kell maradnia."
 

via: manna


hateznemigaz szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyehirek.blog.hu/api/trackback/id/tr452241778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása