Hülye Hírek

Közösségi autókölcsönzés

Vedd fel itt, tedd le ott

"Igen meglepődött az az úrhidai lakos, aki hétfő reggel egy ismeretlen gépkocsit talált háza udvarán. A Volkswagen Polót valaki Budapestről lopta el, de hogy hogyan került az úrhidai ház udvarára, még nem tudni. 

Hétfőn a reggeli órákban érkezett a jelzés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy Úrhidán egy családi ház udvarán találtak egy Volswagen Polót. Kiderült, az autót Budapest VI. kerületből lopták el ismeretlenek - tudtuk meg Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének beszámolójából.


A bejelentő elmondta, nem tudja, hogy az autó hogyan került az udvarára. A rendőrök a járművet lefoglalták, majd a rendőrségi telephelyre szállították. 

A 690 ezer forintot érő autót szombatról vasárnapra virradóra vitték el a VI. kerületből. Azt, hogy miként került Úrhidára, és ott az egyik családi ház udvarára, egyelőre nem derült ki - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek."

via: napiasz


hateznemigaz szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyehirek.blog.hu/api/trackback/id/tr422243944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása