Hülye Hírek

Nem űzheti az "ipart"

A hír két éves, de ütős:

"Hiába próbál legálisan dolgozni egy győri prostituált. A 39 éves utcalány kiváltotta a vállalkozói igazolványt és könyvelőjével is megbeszélte, hogyan fog adózni. Mégis hetente büntetik meg a rendőrök, a városban ugyanis nincs kijelölt türelmi zóna.

Az utcalány néhány héten belül 50 ezer forintnyi büntetést kapott. A nő korábban dadus volt egy óvodában, de nem tudott kijönni a fizetésből, ezért szakmát váltott. Ő lett a város első hivatásos prostituáltja. Kiváltotta a vállalkozói igazolványt is, de kiderült, hiába. Az utcalányt nagyon megviselték az események. Barátja szerint sokszor sírógörcs kapja el, fél, hogy újra kattan a bilincs a kezén, pedig ő betartja a szabályokat.

A törvény szerint az ötvenezer lakosnál népesebb településeken kötelező lenne türelmi zónát kijelölni. Mégsincs belőle egyetlen egy sem az országban."

via: délmagyar


Tupaia glis szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyehirek.blog.hu/api/trackback/id/tr652247996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása