Hülye Hírek

Porcica


 

"Az állat véletlenül kapcsolta be a porszívót, amitől valójában rettegett.

Porszívózó macskához vonult ki a tűzoltóság Németországban. A macska egyáltalán nem akart porszívózni, már csak azért sem, mert ki nem állhatja a gép hangját. Véletlenül kapcsolta be a készüléket, amitől halálra rémülten nyivákolni kezdett, olyan erősen, hogy a szomszéd felfigyelt a kínos hangokra. A porszívót is hallotta, és pár órával később már komolyan attól tartott, hogy súlyos baleset történhetett, ezért a tűzoltókat hívta segítségül. 

Azok csak egy rémült macskát és egy zúgó porszívót találtak a lakásban. Nem mentek azonban teljesen hiába: kikapcsolták a porszívót, és megnyugtatták a macskát - állt a rendőrség kedden kiadott közleményében. Az eset Bajorországban, Bayreuthban történt hétfőn este."

via: hírszerző


Nádiposzáta szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyehirek.blog.hu/api/trackback/id/tr222212550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása