Hülye Hírek

Ilyen, ha a bíró játsza a főszerepet

"Van új a nap alatt: ezúttal nem egy bírót vertek meg egy focimeccsen, hanem éppen fordítva: ő ütött meg egy játékost! Egy másodosztályú chilei labdarúgó-mérkőzésen történt, hogy a játékvezető főszereplővé lépett elő – bár ne tette volna…A balhé akkor kezdődött, amikor a spori kiállított egy futballistát, ő pedig ezt zokon vette, és reklamált nála. Csakhogy a sípmester nem bírta idegekkel a dolgot, és váratlanul pofon vágta a focistát.

Nem volt egy nagy ütés, ehhez képest mókás volt, ahogy súlyos sérülést szimulálva elterült a földön, a bíró számára viszont nem éppen mókás jelenet következett: a két csapat játékosai együtt kezdték el üldözni a „támadót”, aki itt már jeleskedett, hiszen minden rúgás elől el tudott valahogy menekülni, végül pedig elhagyta a játékteret."

via: bulvarsport


hateznemigaz szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyehirek.blog.hu/api/trackback/id/tr142214752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása