Hülye Hírek

Súlyos bűneset


 

"A csaknem 110 kilós kamionost, Brian Machint gondtalanságból elkövetett emberölés miatt őrizetbe vette a brit rendőrség. A furcsa eset még tavaly történt, a bírósági előzetes meghallgatásokat tartották most.  

Az áldozat, Bernard Doherty megpróbálta ellopni Brian Machin unokatestvérének Mitsubishi Shogun autóját, de lefülelték és leteperték. Az 53 éves kövér kamionos rátérdelt a 24 éves tolvaj mellkasára, míg az unokatestvére a lábát fogta le.

Kihívták a rendőrséget, de mire kiértek a middleporti címre, a tolvaj már elájult. Még ekkor is a földre szorították. Később a kórházban meghalt.

A két férfi azzal védekezett, hogy csak lefogni akarták a tolvajt, akinek a feje a kocsi alatt volt. Amikor abbahagyta a küzdelmet, azt hitték, csak beletörődött abba, hogy nem menekülhet. Nem tudták, hogy elájult mert nem tudott lélegezni. 

A vádat ejtették, az ügyész szerint nem alkalmaztak túlzott erőt, a halál oka a halottkém tegnapi döntése értelmében véletlen baleset."
 

via: harmonet


hateznemigaz szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyehirek.blog.hu/api/trackback/id/tr12214482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása