Hülye Hírek

Szerintem csak a nagy versenyre akart gyakorolni

"Mischa Barton karrierje már egy ideje romokban, szervezetét pedig sikeresen amortizálja a színésznő. Erotikus játékszerekben azonban nincs hiánya.

A "Narancsvidék" sztárja úgy látszik, már nem tudja hol a határ, ha a szórakozásról van szó, Lindsay Lohan partyéletét megirigyelve, tovább amortizálja szervezetét, ha már a karrierjét ügyesen elintézte. Egy hete arról cikkeztek a helyi bulvárlapok, hogy újdonsült kedvesével, Alexander McLovan-nal betévedt a helyi Coco De Mer erotikus butikba, felnőtt játékszereket vásárolni. A forrás arról beszélt, hogy a színésznő az összes elektromos vibrátort bekapcsoltatta az eladóval, azonban dönteni még így sem tudott. "Azt se tudta hol van, annyira ittas volt." - meséli a forrás, majd hozzátette: "Lepakoltatta a polc tartalmát, és a szállodai szobájába szállítatta."

via: nőinapozó


Nádiposzáta szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyehirek.blog.hu/api/trackback/id/tr192219027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása