Hülye Hírek

A szórakozott apuka


 

"Kétségbeesve fordult az osztrák rendőrséghez egy édesapa, aki 10 éves gyermekét az osztrák A4 autópálya egyik benzinkútjánál felejtette.

A Németországban élő fiú Romániából volt visszatérőben apjával és nagymamájával, amikor Nickelsdorf közelében megálltak egy benzinkútnál tankolni és a fiú elment a mellékhelyiségbe. Amikor visszatért, rémülten vette észre, hogy a felnőttek nélküle mentek tovább.

Az apának csak 100 kilométerrel később tűnt fel, hogy fia nincs az autóban. Kétségbeesetten fordult a helyi rendőrséghez, ahol elmondta, úgy gondolja fiát a magyar határnál vesztette el.

A rendőrök gyorsan kiderítették, hogy a gyermek jól van, a benzinkútnál kollégáik már gondjaikba vették a fiút. Alig két órával később már karjaiba zárhatta fiát a megkönnyebbült apa."

via: napiasz


hateznemigaz szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyehirek.blog.hu/api/trackback/id/tr652228266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása