Hülye Hírek

A hiú rabló


 

"Napszemüvegben és baseball sapkában rontott a bankfiókba a támadó. Késsel fenyegetőzött, elvett 2500 eurót, majd távozott. Eddig ez egy hétköznapinak tekinthető bankrablás. Ami azonban ezután történt, az vagy felülmúlhatatlan szemtelenségre, vagy példátlan hülyeségre vall.

Az augusztus 10-én, a bajor Röttingenben regisztrált rablás után a rendőrség nyilvánosságra hozta a biztonsági kamera felvételeit, valamint a tettes személyleírását: " A férfi elkövető körülbelül 185 centiméter magas, 20-25 év körüli, fekete, rövid hajú. Németül beszél, dél-bajor akcentussal." Hozzáteszik még, hogy gyalog menekült, több száz eurónyi zsákmányával.

És hogy miként reagált a szökevény a körözésre? Emailt küldött a rendőröknek, valamint a Mainpost és a Bild című lapok szerkesztőségének, mégpedig raeuber.von.roettingen@web.de (magyarul. a.rottingeni.rablo@web.de) email címről!

Ebben többek között helyesbítette a személyleírását, ("Kérem, én 19 éves és 193 cm magas vagyok, bajor akcentus? Württembergből származom!"), illetve a zsákmány mértékét (2500 euró), és elárulta, hol parkol a meneküléshez használt autója.

Továbbá ekképpen gúnyolódott: "Nem gyalog távoztam, hanem négy keréken, ülve. Ennyire szakszerűtlen a rendőrség munkája!"


Azért a nyomozók, miután egy würtzburgi parkolóház legfelső emeletén megtalálták a meneküléshez használt piros Mercedes 190E-t, azonosították a tulajdonost, a 19 esztendős, künzelsau-i (Baden-Württemberg tartomány) David S.-t.

Aki az emailben leírtak szerint, miután a parkolóban hagyta az autóját Berlinen keresztül Hamburgba utazott, mégpedig InterCity-vel, amelynek járatszámát szintén megírta a rendőröknek.

Bízva abban, hogy a nyomozók nem találják meg így zárja a levelét: "Csak hogy tudják: Hamburg nagy város!"

A jelek szerint azonban nem elég nagy. Kedden délután a nyomozók a német kikötővárosban, a hírhedt Reeparbahnon őrizetbe vették az önérzetes bankrablót."
 

via: inforadio


hateznemigaz szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyehirek.blog.hu/api/trackback/id/tr822233083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása